Tuin info
Image default
Bedrijven

Een degelijke tweedehands tractor kopen in Antwerpen

Ben je op zoek naar een degelijke tweedehands tractor? Dan moet je bij WVT Agri in Berlaar zijn. Occasie tractoren zijn in veel gevallen nog heel degelijk om mee te werken. Dus als jij een tractor wilt kopen in provincie Antwerpen raden we je graag aan om hier eens een kijkje te nemen. Deze mensen zijn specialisten in het overkopen van tractors en deze tweedehands verder te verkopen of te verhuren. Ze hebben een ruim aanbod aan landbouwwerktuigen die nog in zeer goede staat zijn, en dus zeer geschikt voor jou om mee te werken.

Waar moet je op letten?

Bij dit bedrijf in provincie Antwerpen kan jij een tweedehands tractor kopen of huren van een hoogwaardig merk. Zo zijn ze bijvoorbeeld verdeler van merken als Weidemann en Deutz, vaste waarden in de landbouwwereld. Deze grote merken fabriceren al heel wat jaren de beste machines en ze voorzien deze bovendien ook van de meest moderne technieken. Ook een nieuwe tractor kan je bij dit bedrijf in regio Antwerpen kopen, en ook deze zijn uiteraard van hoge kwaliteit. Deze mensen kunnen jou garanderen dat je steeds met een prima machine naar huis gaat. Als je ervoor kiest om een tweedehands machine te kopen, raden we wel aan om te letten op het aantal draaiuren dat er op de teller staat. Ook de breedte van het toestel is belangrijk om te weten of het werktuig in je opslagruimte past. Tot slot moet je uiteraard goed weten wat de werktoepassing van de machine is, zodat jij deze op de best mogelijk manier kunt gebruiken op het veld.

Vraag om hulp

Je kan steeds de hulp inschakelen van WVT Agri om de beste keuze te maken wanneer jij een nieuwe tractor wilt kopen. Daarvoor is het belangrijk dat je een duidelijk beeld van de situatie schetst zodat zij in hun assortiment naar de beste match voor jou kunnen zoeken. Surf naar www.wvtagri.be en neem contact met hen op zodat ze je verder kunnen helpen.