Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Deze meubelwinkel nabij Kortrijk is gespecialiseerd in de bewerking van hout en glas

Wilt u unieke en hoogstaande items verwerken in uw interieur? Dan zijn glas, hout en metaal hier perfecte materialen door. Met die materialen zijn er eindeloze mogelijkheden in verschillende stijlen. Zo zijn er altijd meubels te vinden die bij u passen. V-Sign Vankeirsbilck bieden allerlei soorten meubels aan in verschillende materialen. Hierdoor kunt u dus uw hele huis inrichten met de mooiste meubelen van de beste kwaliteit van de meubelwinkel in  de buurt van Kortrijk.

Glaswerk op maat

Veel mensen vinden glas een moeilijk materiaal om te verwerken in huis. Het moet namelijk vaak op maat gemaakt worden, wat erg duur kan zijn. De meubelwinkel nabij Kortrijk biedt glaswerk op maat aan voor voordelige prijzen. U kunt bijvoorbeeld prachtige glazen deuren laten plaatsen. Die worden helemaal naar wens gemaakt. Hiermee creëert u een open gevoel in uw huis, waardoor de kamers groter lijken. Ook kunt u glazen panelen voor in de keuken of douche laten maken. Doordat alles op maat gemaakt wordt door ervaren medewerkers, zullen de producten precies aansluiten in uw woning.

Kasten en haarden naar uw wensen

U kunt bij de meubelwinkel in de omgeving Kortrijk allerlei meubels laten maken naar uw wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke kast, maar kunt u die nergens vinden? De meubelzaak maakt die graag voor u. U bepaalt niet alleen de afmetingen, maar ook de stijl en materialen. Hierdoor heeft u alle keus. Ook kunt u een haard laten ontwerpen die perfect aansluit bij uw woonkamer. Die haarden kunnen zelfs voorzien worden van een echte openhaard of een sfeerhaard.

3D-model

Bij V-Sign Vankeirsbilck kan er een 3D-model gemaakt worden van uw persoonlijke ontwerp. Hierdoor ziet u precies hoe uw kamer eruit komt te zien met de nieuwe meubelen erin. Dat geeft u een veel beter beeld van de toekomstige kamer, waardoor u makkelijk kunt bepalen of alles naar uw wensen is.