Tuin info
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart boven Vlaanderen met C-AIR

Heb je ook al eens gedacht aan een ballonvaart in Vlaanderen? Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg c-air heeft in iedere provincie tal van opstijglocaties. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat is de mooiste regio voor een ballonvlucht. Dit is een moeilijke vraag, iedere regio heeft namelijk zijn charmes. Wij van C-Air hebben voor iedere regio een oplossing.

 

Ballonvaart boven Oost-Vlaanderen

Een ballonvaart boven Oost-Vlaanderen is een unieke regio, hier hebben we tal van opstijglocaties zoals: Sint-Niklaas, Lokeren, Gent, Geraardsbergen, Zottegem, Temse…

Een ballonvaart in Sint-Niklaas is in deze regio mijn persoonlijke voorkeur, opstijgen vanop de grote markt. Het stadscentrum geleidelijk kleiner zien worden is een prachtige belevenis, maar de Vlaamse Ardennen van bovenuit bekijken heeft uiteraard ook zijn charmes.

 

Ballonvaren in West-Vlaanderen

Verkies je om op te stijgen aan de kust en uitzicht te hebben over de kustlijn, Oostende, Brugge of Knokke? Dan heeft C-Air voor jouw de ideale oplossing, boek dan je ballonvlucht West-Vlaanderen. Dit kan al vanaf 145 euro per persoon.

 

Ballonvaart Antwerpen

De Schelde, het stadscentrum, de haven is in een notendop een paar prachtige bezienswaardigheden tijdens een ballonvaart Antwerpen. Uiteraard heeft Antwerpen nog tal van andere prachtige monumenten om te bewonderen vanuit een luchtballon. Ook benieuwd? Boek je ballonvlucht boven Antwerpen, zou je graag een cadeaubon bestellen, het kan C-Air heeft gepersonaliseerde cadeaubonnen die we naar onze passagiers opsturen.

 

Wat is de prijs van een ballonvaart? 

Vragen veel mensen zich waarschijnlijk af, ballonvaren is toch duur? Een ballonvaart varieert vanaf 129 tem 145 euro per persoon. Hierin zit een ballonvlucht van minimum 1 uur gevolgd door een drankje en een glaasje bubbels.

Onze piloten hebben tal van uren ervaring waardoor ze iedere regio uitvoerig kennen en de passagiers ook voldoende uitleg kunnen geven over iedere regio. Zij geven onze klanten graag wat extra informatie over der bezienswaardigheden in de buurt. Na het ballonvaren ontvangt iedere passagier nog een uniek balloncertificaat.

Heb je nog vragen over de prijs van ballonvaren of andere vragen contacteer ons vrijblijvend op volgend mailadres: info@cair-ballonvaart.be

https://www.ballonvaart-vlaanderen.be