Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Verhuisvervoer

Vervoer voor uw verhuizing 

 

Verhuisvervoer nodig? Gaat u verhuizen of moet u grote spullen van A naar B vervoeren? U heeft al berekend dat meerdere malen heen en weer rijden met uw eigen auto een hoop geld en tijd gaat kosten. Verstandig dat u ervoor kiest een busje, aanhanger of bakwagen te gaan huren. Wanneer u gaat verhuizen is het verstandig professioneel vervoer en materiaal te huren. Zo kunt u naast een busje, aanhanger of bakwagen ook verhuisdozen, meubelhondjes en rolkarren huren. Hiermee zal uw verhuizing snel soepel verlopen.

 

Verhuislift huren 

 

Moeten de spullen die u gaat verhuizen naar de bovenste verdieping? Huur dan een verhuislift. Deze kan al uw spullen moeiteloos tot aan de negende verdieping van een flatgebouw brengen. U hoeft uw zware dozen, kasten en bankstel niet door het trapgat omhoog te tillen of in de lift van uw flatgebouw de proppen. De verhuisliften kunnen tot wel 400 kilo op hoog liften, gen enkele uitdaging is te groot voor deze verhuisliften.

 

Opslagbox carier huren

 

Huurt u een 10ft. Opslagruimte? Dan kunt u deze flexibel verplaatsen. Wij plaatsen uw opslagbox op de speciale trailer die u eenvoudig achter uw auto hangt. Laden en lossen van uw opslagbox doet u gewoon voor de deur! Snel efficiënt en goedkoper dan meerdere malen heen en weer rijden tussen uw woning en opslagbox. 

 

https://oomenverhuizers.nl/huren/busje/