Tuin info
Image default
Woningen

Uw woning verkopen op professionele wijze zonder makelaar

Wie in het verleden zijn woning verkocht met behulp van een makelaar, weet dat er heel wat voordelen, maar ook enkele nadelen aan verbonden zijn. Een makelaar werkt altijd op commissie. Dat betekent dat een deel van het geld dat het huis opbrengt, naar deze persoon gaat. Afhankelijk van de waarde van uw woning, kan dit oplopen tot duizenden euro’s. Bovendien zijn bij dit bedrag de werkuren van de makelaar nog niet meegerekend. Zo loopt u heel wat geld mis. U zou natuurlijk ook uw woning kunnen verkopen zonder de hulp van een makelaar. Ook deze werkwijze brengt heel wat zorgen met zich mee. Hoe laat u potentiële kopers weten dat uw huis te koop staat? Hoe bepaalt u een goede vraagprijs, zonder uw huis onrecht aan te doen? En wat moet er allemaal in een verkoopovereenkomst staat? U merkt het: een eigendom verkopen zonder makelaar loopt vaak niet van een leien dakje. Gelukkig biedt het bedrijf Smart Houses uit Waregem u de oplossing.

Bespaar op onnodige makelaarskosten

Smart Houses wil zijn klanten helpen om hun woning op een vlotte en efficiënte manier op de markt te brengen én te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. De huizenmarkt in België is op dat vlak wat vastgeroest. Veel verkopers denken dat een makelaar de enige oplossing is wanneer ze deze taak niet in hun eentje willen uitvoeren. Maar niets is minder waar: ook zonder makelaar kunt u uw woning aan goede voorwaarden verkopen. Smart Houses staat u hier graag in bij. De firma is opgericht door twee enthousiaste mannen die particulieren willen helpen om hun woning van de hand te doen, zonder daarvoor een makelaar in te moeten schakelen. Ze staan u als klant bij met deskundig advies en zorgen er bovendien voor dat uw woning op een professionele manier in de kijker wordt gezet? Hoe dat gebeurt? Dat lees je in de volgende alinea!

Verkoop uw woning dankzij de professionele hulp van deze experts

Wanneer u Smart Houses, dat gevestigd is in Waregem, contacteert, bekijken zij samen met u wat uw wensen en verwachtingen van de verkoop zijn. Nadat er een vraagprijs bepaald is, worden er communicatiedragers ontwikkeld om zoveel mogelijk toekomstige kopers te bereiken. Zo wordt uw huis opgenomen op de online kanalen van Smart Houses, kunnen er online advertenties worden gerealiseerd en meer. Contacteer hen vrijblijvend voor meer informatie en ontdek wat zij voor u en uw woning kunnen betekenen.

https://smarthouses.be/