Tuin info
Image default
Aanbiedingen

Schutting plaatsen

Wanneer je aan het genieten bent in de tuin, is het wel zo fijn als de buren niet mee kunnen kijken. Het is dan een goede keus om een schutting te laten plaatsen. Een schutting biedt hiermee niet alleen meer privacy, maar maakt je tuin direct een stuk mooier. Maar welke schutting kies je? Wij zetten een aantal schuttingen voor je op een rijtje.

Grote keuze aan schuttingen

Bij het uitzoeken van een schutting is het allereerst van belang om na te gaan naar welke schutting stijl je op zoek bent. Wil je graag de natuurlijke uitstraling van de tuin benadrukken? Of ben je juist van het moderne en het strakke. Aan de hand van deze wensen kan je aan de slag naar het zoeken van jouw perfecte schutting. Zo heb je de keuze uit de volgende soorten schuttingen:

Houten schutting

Een houten schutting is een mooie natuurlijke manier om je tuin af te scheiden. Doordat de schutting uit natuurlijk materiaal bestaat, smelt een houten schutting perfect samen met de hele tuin. Je merkt niet dat de tuin wordt afgeschermd, maar geniet wel van een fijne beschutte tuin.

Beton schutting

Heb je een modern huis en houd je van een strakke look? Dan is een beton schutting precies wat je zoekt. Een betonnen schutting heeft de stevigheid van een gemetselde muur, maar is stukken goedkoper én is een ware eyecatcher voor het oog.

Hout beton schutting

Een hout beton schutting is samengesteld uit hout en beton en is perfect wanneer je op zoek bent naar uniek uitziende schutting. Doordat de schutting uit twee soorten materialen bestaat, is er veel keuze om de schutting naar smaak samen te stellen. Bovendien is de schutting door het betonnenonderstel erg stevig en zal de schutting zeker tegen een stootje kunnen.

Schutting laten plaatsen

Heb je inspiratie gehaald uit deze blog en wil je graag een nieuwe schutting? Laat dan een schutting plaatsen door een échte professional. Kuiper schuttingen beschikt over meer dan 25 jaar ervaring en plaatst vakkundig een topkwaliteit schutting. Met een vakman ben je verzekerd voor een mooie schutting die jaren stevig in de grond zal blijven staan.