Tuin info
Image default
Aanbiedingen

Mijn zinken dakgoot op maat gemaakt

Ik heb onlangs een nieuwe zinken dakgoot gekocht bij dakgootwinkel.nl. Wist jij al dat je super makkelijk online een nieuwe zinken dakgoot op maat kunt bestellen? Ik niet! Totdat ik niet anders kon dan zoeken op Google omdat mijn dakgoot eerder op een vergiet leek dan een waterafvoer.

Waarom een nieuwe dakgoot?

Weet je nog dat het zo hard regende laatst? Nou, ik zou dat niet snel meer vergeten hoor! Ik zat op de bank met een boek en een kop warme chocolademelk, want dat is wel zo lekker tijdens een storm. Ineens merkte ik dat het net leek alsof er een fontein boven mijn raam hing. Zodra de regenbui over was ben ik eens gaan kijken. Mijn dakgoot zat vol met gaten! Wist ik veel dat je zoiets moet onderhouden? Ik heb toen gelijk maar een nieuwe zinken dakgoot bij dakgootwinkel.nl besteld.

Zinken dakgoot op maat

Nadat ik de bestelling had geplaatst, was binnen twee dagen de dakgoot netjes op maat gemaakt en bij mij thuis afgeleverd. Bij bestellingen boven de 200 euro betaal je ook nog eens geen verzendkosten! Ik heb de oude dakgoot zelf weggehaald en de nieuwe ook zelf weer gemonteerd. Het is niet eens zo heel moeilijk. Bij dakgootwinkel.nl kun je zelfs ook deklijsten van zink op maat laten maken maar je kunt ook zinken regenpijpen bestellen!

Hoe werkt het?

Dakgootwinkel.nl werkt echt heel gemakkelijk. Er staan verschillende voorbeelden van zinken dakgoten op de website. Je bekijkt welke je wilt hebben, geeft de juiste maten door en zij doen de rest! Binnen twee dagen heb jij jouw zinken dakgoot al thuisbezorgd. Hij is dan netjes op maat gemaakt dus je hoeft hem alleen nog maar te monteren. Klinkt jou dat ook ideaal in de oren? Bestel dan direct een zinken dakgoot bij dakgootwinkel.nl!