Tuin info
Image default
Dienstverlening

Je gietvloer laat je plaatsen door deze expert uit Antwerpen

Ben je van plan om een gietvloer te laten plaatsen in je woning in regio Antwerpen? Dan ben je bij ABBI Industrie uit Niel aan het juiste adres. Deze experts hebben een jarenlange ervaring met het werken met gietvloeren. Zo kunnen zij als geen andere betonnen gietvloeren plaatsen en zijn zij de ideale partner om jouw vloeren te laten plaatsen. Hieronder ontdek je nog een paar andere redenen om met deze aannemer in het water te gaan.

De voordelen van een samenwerking met deze expert

Met meer dan dertig jaar ervaring op de teller heeft deze expert een oplossing voor alles. Wanneer je betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen op een onhandige plaats of ondergrond, helpen ze jou graag om een oplossing te vinden. Zij plaatsen elke soort gietvloer in jouw woning in Antwerpen, denk maar aan kunsthars, betonlook, polyurethaan, epoxy, steentapijt, troffelvloer en antistatische vloeren. Door hun brede expertise kunnen zij niet enkel betonnen of andere gietvloeren plaatsen, maar zijn zij ook ideaal om in te schakelen in verschillende industrieën. Denk maar aan betonnen gietvloeren laten plaatsen in fabrieken, garages of winkelruimtes. Deze kunnen dan voorzien worden van verschillende coatings om meer veiligheid op de werkvloer te garanderen. Ook de voedingsindustrie in Antwerpen rekent op hen door een gietvloer te laten plaatsen, denk maar aan slagerijen, bakkers, horeca-zaken en grootkeukens. Heb je een specifiekere soort vloer nodig, zoals een hydraulische vloer of een zuur- en vloeistofdichte vloer? Je raadt het al: ook hier staan de medewerkers van ABBI Industrie uit Niel klaar.

Reken op de expertise van deze vloerenspecialist

Ben je overtuigd dat deze expert jou kan verder helpen en ben je op zoek naar een aannemer die een gietvloer kan plaatsen in jouw pand in Antwerpen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met deze experts om je betonnen gietvloeren professioneel te laten plaatsen. Op hun website vind je meer informatie over hun diensten. Daar vraag je ook meteen een afspraak voor een vrijblijvende offerte aan.