Tuin info
Image default
Aanbiedingen

Is een NutriBullet blender het waard?

De NutriBullet verscheen voor het eerst op tv in infomercials, aangeprezen als een wonderbaarlijk gezondheidsbevorderend apparaat dat normaal fruit en groenten kon omtoveren tot superfoods. 

Hoewel sommige beweringen overdreven waren, hebben het gebruiksvriendelijke ontwerp en de krachtige blenderprestaties van de NutriBullet ervoor gezorgd dat persoonlijke blenders steeds populairder worden. 

Wat is een NutriBullet en wat kan het?

Een NutriBullet is een blender voor één portie, die meestal wordt gebruikt voor smoothies. Maar ze kunnen ook dipsauzen, saladedressings, sauzen en cocktails maken.

Terwijl traditionele blenders een grote kan met een deksel hebben die bovenop de basis zit, hebben NutriBullets een beker die in de basis klikt om de blender te activeren. 

De basismodellen hebben slechts één snelheid en geen knoppen of bedieningselementen, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn. Zodra je smoothie is geblend, kun je het rechtstreeks uit de blenderbeker drinken, zodat je minder hoeft af te wassen.

Voordelen van NutriBullet

De NutriBullet is een van mijn favoriete producten omdat het mij en mijn gezin gezond houdt. Er zijn zoveel voordelen voor de gezondheid aan het blenden van fruit en groenten. Door er een smoothie van te maken of ze te verwerken in soep of sauzen is het makkelijker om gezond te eten.

NutriBullet voordelen

 • Eenvoudig te gebruiken

 • Gemakkelijk schoon te maken

 • Klein, neemt niet veel keukenruimte in

 • Ik gebruik hem vaak omdat hij zo makkelijk is

 • Krachtige blender; mengt moeiteloos verschillende soorten voedsel

 • Heeft maar 3 onderdelen nodig om te werken: apparaat, beker, deksel

 • Maakt het makkelijk om fruit en groenten te eten

 • Gemakkelijk gladde smoothies maken

 • Zelfgemaakte sapjes maken

 • Zorgt ervoor dat we veel meer fruit en groenten eten/drinken

 • Kan in RV brengen; goed voor een kleine keuken

 • Kan vervangende bekers, messen, enz. kopen

 

Nutribullet is niet zoals een juicer

Wat zo geweldig is aan de NutriBullet is dat het in niets lijkt op een sapcentrifuge. Heb je ooit geprobeerd een sapcentrifuge schoon te maken? Het is tijdrovend en zelfs dan lijkt hij nooit schoon.

Met de NutriBullet kan je niet alleen het volledige fruit en de volledige groente verbruiken, maar het is ook nog eens supergemakkelijk in gebruik. Omdat hij zo makkelijk in gebruik is, gebruik ik hem heel veel! Nogmaals, het is zo veel gemakkelijker schoon te maken dan een sapcentrifuge. Toch kun je er alle soorten sap mee maken, zoals tomatensap, watermeloensap, sinaasappel- en ananassap, en nog veel meer.

Nutribullet blenders staan bekend om hun simplistische en effectieve ontwerp. De basis is compact en licht, en je moet het mesje op je smoothie beker schroeven, in de basis drukken, en draaien om het blenden te starten. Om het blenden te stoppen, moet je het gewoon terugdraaien naar een neutrale positie.

Is de NutriBullet gezond?

Het gebruik van de NutriBullet heeft vele potentiële voordelen voor de gezondheid. Met een blender kan je gemakkelijk gezonde recepten maken, vooral smoothies zijn bekend. Het is belangrijk om de juiste ingrediënten te gebruiken – te veel fruit en je zult veel calorieën en suiker binnenkrijgen, bijvoorbeeld. Door smaakvolle en voedzame ingrediënten te gebruiken, kan je allerlei gerechten, ingrediënten en meer maken die goed voor je zijn!