Tuin info
Image default
Fotografie

Immo fotografie voor jouw pand

Wil je graag een fotograaf foto’s laten trekken van een pand dat jij te koop wilt aanbieden of te huur wilt zetten? Dan hebben wij dé immo fotograaf voor jou. Met veel ervaring en vakkennis trekt Herman Desmet foto’s die jouw pand er ruimtelijk en aantrekkelijk doen uitzien. Zo zorg je ervoor dat je pand door meer eventuele huurders en kopers bekeken én bezocht wordt. Dit heeft dan weer een rechtstreeks effect op de vraagprijs van je woning. Maar het stopt niet bij zomaar enkele foto’s: met een drone maakt hij luchtfoto’s, hij kan een 360° virtuele rondleiding die je online kunt bekijken in elkaar knutselen en ten slotte doet hij ook aan interieurstyling. Dat houdt in dat hij, wanneer je een leeg pand hebt, dit bemeubeld. Uit onderzoek blijkt dat je je pand dan vlotter verkocht krijgt, voor meer centen. Kortom: hij biedt als immo fotograaf een totaalplaatje aan beeldmateriaal aan!

Bedrijfsvideo’s en eventvideo’s

Naast leuke foto’s trekken maakt deze kenner ook bedrijfsfilms, aftermovies van je evenement, promovideo’s en productvideo’s. Zo kan jij je bedrijf in de kijker zetten op een moderne manier: met een fris en snedig gemonteerd filmpje. Het is een leuke manier om mensen of klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Jouw filmpje is 48 uur na de shoot volledig afgewerkt volgens jouw wensen. Zo kan je het snel delen op sociale media, jouw website of met potentiële klanten. Met zijn topmateriaall maakt Herman Desmet keer op keer kwalitatieve video’s die je trots maken op jouw bedrijf. Met zijn drone maakt hij indrukwekkende luchtbeelden, die dan vlot gemonteerd in jouw video terugkomen.

Altijd stipt en met een hoge afwerkingsgraad

Wil je foto’s laten maken door een professioneel immo fotograaf of video’s zoals een bedrijfsfilm of productvideo laten maken, dan moet je bij deze kenner zijn. Hij is stipt en houdt zich aan elke deadline, volgt alle gemaakte afspraken nauwgezet en levert een product af om U tegen te zeggen.