Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Hoe richt je je huis rustiek in?

Woon jij op het platteland of wil je dat je huis het gevoel van het platteland heeft? Dan kun je  je woning inrichten met steigerhout. Steigerhouten bedden, steigerhouten kasten en steigerhouten eettafels hebben een robuuste uitstraling en geven je interieur een rustieke sfeer. Maar hoe richt je je huis precies in? En waar koop je de beste meubels van steigerhout? Dat vertellen we in dit artikel.

Wat betekent rustiek?

Je huis rustiek inrichten klinkt leuk, maar wat betekent dat eigenlijk? Rustiek betekent eigenlijk ‘alles dat met het platteland te maken heeft’. Dus om erachter te komen wat een rustieke uitstraling is, moet je weten hoe je een plattelandse sfeer creëert. Bij een rustieke inrichting wordt veel hout en staal gebruikt. Omdat steigerhout een fraaie grijze kleur heeft, is het goed te combineren met staal. Daarnaast kun je het combineren met allerlei verschillende kleuren en materialen, waardoor je een gemengde inrichting krijgt. Tweedehands meubelen dragen bij aan de rustieke sfeer van je huis en zijn – net als meubels van steigerhout – heel milieubewust.

Met welke meubels richt je je huis rustiek in?

Om je huis een rustieke uitstraling te geven, kun je onder andere de volgende meubels aanschaffen:

  • Steigerhouten bed;

  • Steigerhouten kisten;

  • Steigerhouten salontafel;

  • Steigerhouten sidetables;

  • Vintage stalen stapelbakken.

Waar koop je steigerhouten meubelen?

Wil jij voor je huis en tuin steigerhouten meubelen kopen? Dan kun je terecht bij VanLonden.com. In deze webshop vind je hoogwaardige meubels zoals bedden, tafels of bijvoorbeeld een tuinbank van steigerhout. Ook vind je er vintage industriële meubelen die bijdragen aan je rustieke inrichting. Wil jij meer weten over steigerhout en steigerhouten meubels? Bezoek dan de website van VanLonden.com.

 

https://vanlonden.com/winkel/steigerhout-bedden/