Tuin info
Image default
Bedrijven

Een zwembad van INTEX in je tuin

De zomer komt eraan en de temperaturen stijgen. Het is dan lekker als je een frisse duik kunt nemen in je eigen tuin. Gelukkig zijn er een hoop verschillende soorten opzetzwembaden op de markt en zwembaden van het merk INTEX zijn misschien wel de meest bekende opzetzwembaden in de wereld. Naast dat ze een grote verscheidenheid in maten en modellen hebben zijn deze zwembaden ook betaalbaar. Zo wordt een zwembad in de tuin niet alleen meer een luxe voor de elite.

INTEX ZWEMBADEN

Een zwembad van INTEX herken je zo. Vooral de ronde blauwe zwembaden zijn erg bekend en daarnaast ook heel simpel op te zetten. De opblaasbare rand zorgt voor de stevigheid van het zwembad en dit bad is in verschillende groottes te verkrijgen. Dit model is vooral ideaal als je wat minder ruimte in je tuin hebt en toch wat spetterplezier wil.

INTEX frame opzetzwembaden

INTEX heeft ook nog een luxere variant van het opblaasbare bad. Dit zwembad is op te zetten met een stevig frame en is niet alleen in het rond, maar ook in andere vormen te verkrijgen. Ook dit bad is snel opgezet en gevuld.

INTEX panel opzetzwembad

Wil je helemaal voor de luxe look gaan in je tuin dan ga je voor dit model. In plaats van met een frame zit dit zwembad in elkaar met prachtige panelen. Dit model is ook tegen allerlei weersomstandigheden bestendig. Dus als je van badderen in de winter houdt is dit ook een goede optie. INTEX heeft namelijk ook accessoires zoals warmtepompen om het water in je bad op aangename temperatuur te houden.

Intex accessoires

Niet alleen heeft INTEX zwembaden en warmtepompen. Ze leveren ook andere essentiële accessoires zoals zandfiltersystemen, opzetstukken voor waterslangen, reparatiekits en afdekzeilen. Je kunt dus voor alle toebehoren terecht bij INTEX.