Tuin info
Image default
Woningen

Dit rusthuis in Geel biedt een thuis voor senioren

Rusthuis Klein Veldekens in Geel is een woonzorgcentrum dat zich inzet voor het bieden van een warme thuis aan senioren. Het woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en biedt plaats aan 95 bewoners. Het woonzorgcentrum is onderdeel van de Klein Veldekens groep, een organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in de zorgsector.

Een betrouwbare zorgpartner

Klein Veldekens is een betrouwbare partner in de zorg en heeft als doel om senioren een warme thuis te bieden in de zorgbuurt van Geel. De persoonlijke aanpak staat centraal in dit kleinschalige centrum. Zo komen de wensen en behoeften van de bewoners steeds op de eerste plaats. Ook hecht de groep veel belang aan een goede samenwerking met de families van de bewoners en met andere zorgverleners. Klein Veldekens biedt namelijk meer dan enkel een rusthuis. Ook assistentiewoningen, groepswoningen en een centrum voor kortverblijf zijn te vinden in dit unieke project nabij Herentals. Dit rusthuis en woonzorgcentrum in Geel biedt senioren zo de mogelijkheid om in een warme en professionele omgeving te verblijven. De Klein Veldekens groep zorgt voor een persoonlijke aanpak en zorg op maat. Het moderne rusthuis in Geel biedt senioren kwalitatieve zorg en ondersteuning, en is een voorbeeld van hoe professionele zorg en persoonlijke aandacht hand in hand kunnen gaan.

Dit woonzorgcentrum in Geel biedt kwalitatieve zorg aan voor senioren

Woonzorgcentrum en rusthuis Klein Veldekens in Geel is een plek waar senioren kwalitatieve zorg en ondersteuning krijgen. Het woonzorgcentrum biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een kapsalon, een cafetaria en verschillende recreatieruimtes. Het professionele en toegewijde team staat dag en nacht klaar om de bewoners te ondersteunen en te verzorgen. Woonzorgcentrum Geel maakt deel uit van de Klein Veldekens groep, die bekend staat om haar persoonlijke aanpak en zorg op maat. Ervaar zelf hun professionele aanpas en kom eens langs!

https://kleinveldekens.info/woonzorgcentrum-geel/