Tuin info
Image default
Kinderen

Deze kindertandpasta is beter voor het milieu en voor de tanden van je kind

Veel kinderen hebben een hekel aan tandenpoetsen. De tandpasta heeft bijvoorbeeld een te sterke smaak of die twee minuten duren veel te lang. Het kan moeilijk zijn om kinderen te motiveren om toch hun tanden goed te poetsen. Dit is echter wel heel erg belangrijk. Daarom heeft Fairytabs een goede oplossing gevonden. Met hun kindertandpasta wordt tandenpoetsen veel leuker én de formule is ook nog eens goed voor het milieu.

Natuurlijke tabletten

De kindertandpasta zit niet in een tube, maar het zijn tabletten. Hierbij is het de bedoeling dat het kind per poetsbeurt op een tabletje kauwt. Hier komt dan precies genoeg tandpasta uit vrij. Deze hele nieuwe ervaring zullen kinderen erg leuk vinden. De tabletten zijn ook nog eens volledig natuurlijk. Ze zijn bijvoorbeeld veganistisch en glutenvrij. Ook zitten er geen parabenen of schadelijke chemische stoffen in. De kindertandpasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de tanden goed schoonmaken en ook beschermen tegen gaatjes.

Een milieubewust bedrijf

Fairytabs, hét bedrijf voor kindertandpasta, houdt zich niet alleen bezig met leuke tandpasta, maar ook met het milieu. De tandpasta komt namelijk in een herbruikbare verpakking. Je kunt ook veel langer met deze tabletten doen dan met normale tandpasta. Daarnaast kun je ook handige opbergdoosjes en drinkbekers bestellen. Deze worden gemaakt van een siliconen materiaal. Dit is een stevig materiaal dat erg lang meegaat. Hierdoor kun je deze producten eindeloos blijven gebruiken. Dit is dus niet alleen erg handig, maar ook goed voor het milieu!

Bestel direct een tandenborstel mee

Bij Fairytabs kun je ook een ecologische kindertandenborstel bestellen. Deze tandenborstel is gemaakt van bamboe en is dus veel beter voor het milieu dan een plastic tandenborstel. Deze tandenborstel werkt even goed en is makkelijk in gebruik voor kinderen. Breng een bezoek aan de website en ontdek alle producten die goed zijn voor je kind(eren) en het milieu!

https://fairytabs.be/