Tuin info
Image default
Dienstverlening

De 3D-laserscanner STONEX S800 RTK GNSS

Bent u op zoek naar een 3D-laserscanner van STONEX die een oplossing biedt voor al uw dagelijkse landmeetkundige taken? Deze 3D-laserscanner is uitgerust met een geavanceerde 555-kanaals GNSS-bord en kan meerdere satellietconstellaties ondersteunen, waaronder GPS, GLONAS, BEIDOE en GALILEO. Ga voor de ideale oplossing met deze puntenwolk laserscanner of 3D-laserscanner die geschikt is voor veldwerk en meet in complexe terreingebieden. Bij MOSEG Technologies in Balegem vindt u naast deze laserscanner ook andere innovatieve instrumenten en applicaties om verschillende andere ruimtes te meten.

Een compacte RTK GNSS 3D-laserscanner

Dankzij het geavanceerde ontwerp van deze 3D-laserscanner van STONEX geeft de S800 een uitstekend signaalvolgvermorgen en een storingsbestendige capaciteit. Net zoals in andere laserscanners van MOSEG Technologies beschikt deze puntenwolken laserscanner over een geïntegreerde GNSS, Bluetooth en Wifi modules om de compacte behuizing optimaal te benutten, de prestaties te verhogen en de ruimte te optimaliseren. De STONEX S800 heeft een ingebouwde interne Bluetooth-mogelijkheid waarmee gebruikers hun datacollectormodel en software kunnen kiezen. Draagbaarheid is een enorm voordeel bij deze laserscanner en de snelheid van werken met deze S800 GNSS-ontvanger maakt het werken in verschillende gebieden mogelijk. Daarnaast biedt dit apparaat met zijn 555 kanalen een uitstekende real-time navigatieoplossing aan met een hoge nauwkeurigheid. Daarnaast zijn de kosten van alle GNSS-signalen inbegrepen. Ook gaat de batterij ontzettend lang mee en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervangen van een nieuwe.

Koop deze STONEX S800

De S800 is een betrouwbare robuuste, maar toch compacte puntenwolk laserscanner of 3D-laserscanner. Daarnaast is hij bekend met de meeste applicaties, zoals Geolantis 360 COLLECTOR, SurPad, CUBE, SurvCE en FieldGenius en wordt geïntegreerd in GPS ondersteunende apps van Android. Download nu de gratis beschikbare app van STONEX en merk zelf hoe makkelijk het is om te werken met deze apparaten. Koop hem nu bij MOSEG Technologies en vraag verschillende experts om advies.