Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Alles wat u moet weten over Quick Step laminaat

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief laminaat met een ruim assortiment aan planken, dan vindt u in het aanbod van Quick Step laminaat zeker wat u zoekt. Het merk Quick Step heeft een ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen die u helpen een unieke vloer te creëren in uw woning. Een bijkomend voordeel is dat de vloer perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming voor extra comfort in uw huis. Weg met koude voeten en eentonige vloeren. Ga nu naar Laminaat & Parket Depot in Stabroek en ontvang uw beste internetkorting.

Het unieke van Quick Step laminaat zit hem in innovatie

Het merk Quick Step staat synoniem aan design. Koopt u een Quick Step vloer, dan kiest u voor kwaliteit; of u nu laminaat kiest of parket. Quick Step is een van de grootste vloermerken sinds de jaren negentig van de vorige eeuw. Het bedrijf onderscheidt zich van anderen door hoogstaande decors. Wanneer u weet dat Quick Step onderdeel is van het bedrijf dat voor het eerst ooit laminaatvloeren verkocht, dan snapt u dat u jarenlange ervaring ontvangt en geniet van de hoogste kwaliteit. Tevens blinkt de laminaatvloer van Quick Step uit in innovatie. Door het ruime assortiment aan laminaat, kiest u het Quick Step laminaat dat het best bij uw interieur past.

 

Kies uit de designs van het luxueuze laminaat van Quick Step

De designs van Quick Step laminaat worden gebaseerd op de nieuwste trends in mode, architectuur en design. Dit leidt tot een authentieke collectie met de mooiste laminaatvloeren ter wereld. Door de authentieke houtgroeven en structuren lijken de vloeren nauwelijks te verschillen van houten vloeren. U heeft hierbij de keuze uit meerdere plankformaten: de korte planken van de Classic serie, de lange planken van de Majestic serie of tegelvormen van series zoals Exquisa. Bovendien heeft u een rijk kleurenpalet om uit te kiezen, zoals bij de serie Arte. Heeft u interesse in laminaat van Quick Step? Neem dan meteen contact op met de medewerkers van Laminaat & Parket Depot uit Stabroek.

https://www.parketdepot.be/nl