Tuin info
Image default
Bedrijven

Veilig met een slotenmaker

Zoals u misschien weet worden 80% van de inbraken gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Als u de woning conform de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen laat beveiligen, heeft u 95% minder kans op inbraken. Ideaal dus. De meeste verzekeraars belonen dit zelfs met een korting op uw verzekeringspremie. Gebruik daarom een slotenmaker in Deurne die erkend is.

Hou inbrekers buiten de deur

Met ervaren monteurs, worden de producten altijd netjes en secuur geïnstalleerd. Inbraakbeveiliging houdt criminelen buiten de deur en de monteurs plaatsen op logische plekken een beveiligingsticker. Hierdoor worden criminelen alvast gewaarschuwd en zullen zij twee keer nadenken om te proberen uw woning binnen te gaan. Gezien de voor- en achterdeur ook het visitekaartje van uw woning zijn, levert de slotenmaker design beslag die voldoet aan de hoogste beveiligingseisen.

Veilig met een slotenmaker

Wil je je altijd veilig voelen, ook nadat je net een nieuwe woning hebt gekocht of een huurwoning hebt betrokken? Schakel dan een slotenmaker in en laat alle sloten vervangen. Slotenmaker123 kan u bijvoorbeeld in de regio helpen.

Slotenmakers spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid van huizen en gebouwen in België. Hun belangrijkste verantwoordelijkheid is het installeren van sloten op deuren, ramen en andere toegangen om inbraak te voorkomen. Ze bieden ook andere beveiligingsdiensten, zoals het installeren van alarmsystemen en CCTV-camera’s om de veiligheid van huizen en bedrijven te verbeteren.

Slotenmakers zijn ook verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van sloten en sleutels. Ze kunnen bijvoorbeeld een slot repareren dat niet goed werkt, of een nieuwe sleutel maken als de oorspronkelijke verloren is gegaan. Ze kunnen ook de beveiligingsinstellingen van een woning of bedrijf upgraden en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de nieuwste normen en richtlijnen.