Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Tuincentrum Thiels: dé plek voor tuinliefhebbers in de buurt van Leuven

Tuinieren is een geliefde hobby van veel mensen, en als je in de buurt van Leuven woont, is Tuincentrum Thiels de perfecte plek om inspiratie op te doen en alles te vinden wat je nodig hebt voor jouw tuin. Of je nu op zoek bent naar planten, bloemen, tuingereedschap of decoratie, Tuincentrum Thiels heeft het allemaal!

Het tuincentrum is gevestigd vlakbij Leuven en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Bij aankomst zul je worden begroet door een prachtig assortiment planten en bloemen, waar je uit kunt kiezen om jouw eigen tuin op te fleuren. Het personeel is vriendelijk en deskundig en helpt je graag bij het vinden van de perfecte planten voor jouw tuin. Bovendien kun je bij Tuincentrum Thiels altijd rekenen op een uitstekende service en advies op maat. Breng dus zeker een bezoekje aan Thiels, Tuincentrum Leuven.

Bloemenwinkel

Naast het ruime aanbod aan planten en bloemen, heeft Tuincentrum Thiels ook een bloemenwinkel waar je prachtige boeketten en arrangementen kunt bestellen. Of je nu een cadeau nodig hebt voor een speciale gelegenheid, of gewoon je huis wilt opfleuren met wat kleurrijke bloemen, bij de bloemenwinkel Leuven van Tuincentrum Thiels slaag je altijd. Bovendien is het mogelijk om online te bestellen via de webshop van het tuincentrum, zodat je gemakkelijk vanuit huis kunt winkelen.

Naast de planten, bloemen en decoratie heeft Tuincentrum Thiels ook een breed assortiment tuingereedschap en andere benodigdheden om jouw tuin in topconditie te houden. Van grasmaaiers tot snoeischaren en van meststoffen tot insectenbestrijding, Tuincentrum Thiels heeft alles wat je nodig hebt om jouw tuin te onderhouden en te verzorgen.

Kortom, als je op zoek bent naar een tuincentrum in de buurt van Leuven waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw tuin, dan is Tuincentrum Thiels dé plek om naartoe te gaan. Met een ruim aanbod aan planten, bloemen, tuingereedschap en decoratie, een vriendelijk en deskundig personeel en een handige webshop, is Tuincentrum Thiels de ideale partner voor elke tuinliefhebber.

https://www.tuincentrumthiels.be/