Tuin info
Image default
Bloemen

Openbare bebloeming maakt een plein mooier

Een mooie stad verdient een mooie uitstraling. Hoe zorgt u er voor dat de pleinen van uw stad of dorp deze uitstraling hebben? Openbare bebloeming is hiervoor een uitgelegen mogelijkheid. Al helemaal wanneer u Monteflores uit Malle inschakelt om uw pleinen of openbare gebouwen te voorzien van de mooiste bloemenmanden. Want zegt u nou zelf, wie wordt er nu niet vrolijk van mooie bloemen op een zonnige dag? De specialisten van het bedrijf kunnen alles volledig aanpassen op uw wensen. Zij gaan graag het gesprek met u aan en bekijken de betreffende omgeving graag door uw ogen.

Mooie beplanting vrolijkt iedere openbare ruimte op

Steen is ook maar steen. Een plein of gemeentehuis dat niet is aangekleed met mooie beplanting, heeft toch een heel andere uitstraling dan een plein dat wel voorzien is van de mooiste groenvoorziening. Natuurlijk gaan er veel kosten en energie gepaard met het aanleggen van een groenvoorziening of openbare bebloeming. Echter hoeft u hier niet alleen voor te staan! De professionals van Monteflores bieden u ondersteuning in verschillende mate, afhankelijk van uw behoefte hiernaar. Wilt u enkel bakken huren? Dat is geen enkel probleem en wordt voor u geregeld. Deze kunt u vervolgens zelf vullen met de gewenste beplanting en ook het onderhoud houdt u dan zelf in de hand. Wilt u er juist geen omkijken naar hebben? Dan is de all-in service van het bedrijf het overwegen waard. Hierbij wordt alles voor u uit handen genomen. Zo krijgt u prachtige bebloeming zonder de moeite.

Contacteer het bedrijf snel

Wilt u op korte termijn nog afspraken kunnen maken over de openbare bebloeming van uw gemeente? Zorg dan dat u snel iemand van dit bedrijf te spreken krijgt. Zij hebben zelf het volledige kweekproces van hun bloemen in de hand, waardoor zij u tijdig kunnen voorzien van de mooiste beplantingen. Waar wacht u nog op?