Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Laat uw zwembad ook duurzaam verwarmen met de zon

Als u een zwembad heeft, dan wilt u dat deze een aangename temperatuur heeft. Kunt u dat goed regelen, dan kunt u er langer gebruik van maken. Wist u dat u met de zonnecollectoren van Blozoen uw zwembad kunt verwarmen met de zon? Deze natuurlijke bron van energie zorgt ervoor dat uw water altijd op temperatuur is, zelfs als het bewolkt is buiten. Dat betekent dat uw zwemseizoen langer wordt, dat uw energierekening kleiner wordt en dat u voor een duurzame oplossing kiest. Deze Belgische specialist heeft al 30 jaar ervaring en plaatst zonnecollectoren bij openbare en privé zwembaden en zwemvijvers in heel Europa. Ook u kunt uw zwembad verwarmen met de zon als u voor deze uiterst betrouwbare oplossing kiest.

De hele dag energie

De zonnecollectoren van deze specialist zijn rond en bol en worden op uw dak of in uw veld geplaatst. Door de vorm vangen ze de hele dag energie van de zon op, vanaf het moment dat deze opkomt tot hij weer verdwijnt. De collectoren kunnen uw zwembad verwarmen met de zon doordat ze volledig bestaan uit verwarmingsbuizen. Het water in deze buizen wordt opgewarmd en dat warme water wordt afgegeven aan uw zwembadwater indien nodig. U stelt de temperatuur van uw water zelf in en een regelaar zorgt ervoor dat deze constant blijft. Deze oplossing is onderhoudsarm, weerbestendig en heeft een korte terugverdientijd.

Uw situatie bespreken

Wilt u uw zwembad ook verwarmen met de zon? Neem dan contact op met Blozoen om dit te bespreken. Elke situatie en elk zwembad is anders, dus deze moet u eerst met een deskundige medewerker bespreken. Factoren zoals de afdekking, de ligging, de afmetingen van uw zwembad en de temperatuur die u wilt realiseren spelen allemaal een rol. Zij kunnen u dan exact vertellen wat er mogelijk is en hoe u ook van deze duurzame en energiebesparende oplossing profiteert. Een groot aantal tevreden klanten gingen u al voor.

https://www.blozoen.com/