Tuin info
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een rolbaan

Het verplaatsen van goederen van de ene plek naar de andere is een zwarte klus. Bent u op zoek naar een manier om dit zo eenvoudig en effectief mogelijk te doen? Dan hebben wij dé oplossing voor u. Wanneer u gebruik maakt van een rolbaan, maakt u deze zware taak een stuk gemakkelijker. Een rolbaan wordt tegenwoordig steeds vaker ingezet voor het intern verplaatsen van diverse goederen. Wanneer we mensen vragen naar het grootste voordeel van een rolbaan, krijgen we vaak te horen dat het zo ideaal is omdat een rolbaan in iedere positie in het productieproces kan worden toegepast. Rolbanen zijn er namelijk in allerlei uitvoeringen en het is een breed inzetbaar hulpmiddel waardoor het in vrijwel iedere situatie goed toe te passen is. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een rolbaan voor uw bedrijf? Lees dan zeker deze blog verder. Wij vertellen u meer over de diverse mogelijkheden die de rolbaan u biedt.

 

Rolbaan voor ieder product

Zoals we al benoemden is een groot voordeel van de rolbaan dat het ingezet kan worden voor het transporteren van veel producten. Zo kun je dozen, kratten, maar ook pallets gemakkelijk verplaatsen met een rolbaan. Zelfs onder extreme omstandigheden waar veel vervuiling optreedt kan een rolbaan nog uitstekend functioneren en zijn werk doen. Neem bijvoorbeeld een productieproces in de industrie, recycling of bulk, hier kunt u zorgeloos een rolbaan plaatsen. Maar ook in een normaal magazijn of een distributiecentrum kunt u gewoon een rolbaan plaatsen voor bijvoorbeeld intern transport van de goederen die zich in het magazijn bevinden. Hierdoor maakt u het werk een stuk lichter en neemt u werk bij uw medewerkers uit handen. Zij hebben vervolgens meer tijd om ergens anders in te steken. Bijvoorbeeld het maken van pakbonnen! 

 

Rolbaan schaft u aan bij een expert

U wilt een rolbaan aanschaffen van hoge kwaliteit en dit doet u enkel en alleen bij een expert. Dan bent u ervan verzekerd dat de rolbaan nog lang mee gaat. Bekijk de mogelijkheden van ACB Transportbanden. Zij zijn dé specialist in transport en rolbanden!

 

https://www.acb-transportbanden.be/