Tuin info
Image default
Aanbiedingen

De hele werkdag toegang tot verse voeding via automatencatering

Uw werknemers de hele werkdag lang eenvoudig toegang geven tot smaakvolle, verse voeding? Via automatencatering kan het. Het is voor uzelf ook vast herkenbaar: wegens tijdsgebrek een snelle en vaak ongezonde hap kiezen en uw energieniveau verhogen met frisdrank boordevol suikers. Het is een veel beter idee om voor voeding te kiezen dat lichaam én geest ten goede komt. Vergeet het buitenshuis lunchen, dure catering aan huis of ongezonde snoepautomaten… Automatencatering zorgt voor gezonde voedingskeuzes op de werkvloer.

Automatencatering: de slimme verkoopautomaat met lekkere voeding

Volledige (gezonde) driegangenmaaltijden voor alle werknemers? Het wordt werkelijkheid met automatencatering. Alle werknemers hebben toegang tot smaakvolle verse soep, warme hoofdgerechten, fruityoghurts, snackrepen, gedroogd fruit, vruchtensapjes en meer. Foods4U zorgt voor een totaalpakket voor elk bedrijf. Fairtrade koffie geeft uw werknemers een boost in de ochtend en verhoogt de productiviteit. U hoeft zich allesbehalve zorgen te maken over een ingewikkelde werkwijze. U kiest simpelweg een minimaal krediet dat beschikbaar wordt op de automatische chipkaart. Zo kunnen uw werknemers helemaal zelf kiezen waar ze die dag van genieten. Via de uploadfunctie op de verkoopautomaat kan het beschikbare bedrag voor automatencatering verhoogd worden. Maak het verschil op de werkvloer en voorzie minstens één gezonde consumptie per werkdag. De eerste stap naar een gezonde levensstijl wordt plots een stuk makkelijker.

Zo kan u meteen contact opnemen met Foods4U

Zelf de pluspunten van automatencatering ervaren? Uw bedrijf geniet van een financieel voordeel wanneer u geïnteresseerd bent in automatencatering. Het is namelijk fiscaal aftrekbaar! Geen kans op een lege automaat, het aanbod van de slimme verkoopmachine wordt door de werknemers van Foods4U opgevolgd en aangevuld. Scoort een zeker product beter dan het andere? Dan past het bedrijf meteen de producten aan naar uw wens. Contacteer het team van Foods4U via het online contactformulier en voorzie automatencatering op de werkvloer voor elke werknemer!