Tuin info
Image default
Verbouwen

Bestel de perfecte plamuur voor al je werkzaamheden

Wanneer je een middel zoekt dat doeltreffend is bij verschillende werkzaamheden, dan kan plamuur weleens de ideale oplossing zijn. Dit materiaal is flexibel inzetbaar voor het herstellen van diverse constructies. Bij Vosschemie Benelux beschikken ze over een polyester plamuur dat jij kan gebruiken. Zowel de ervaren professional als de occasionele doe-het-zelver zal met gemak en doeltreffend aan de slag gaan. Je brengt het materiaal namelijk heel makkelijk aan via een verfpistool. Zo kun jij in de kleinste voegen en meest moeilijk bereikbare plaatsen de plamuur plaatsen.

Hoe kan je het materiaal gebruiken?

Zoals al eerder werd vermeld, kan je plamuur gebruiken voor verschillende soorten werkzaamheden. Om een verfijnde afwerking te creëren, kunt u eenvoudig gebruikmaken van het polyester. Het leent zich namelijk voor een hele fijne schuurbaarheid. Daarnaast kan je het ook ter opvulling gebruiken voor oneffenheden van een maximum 5 mm dikte. Wil je een grotere dikte opvullen? Dan kun je gebruikmaken van de vezelversterkende pasta’s die Vosschemie Benelux aanbiedt. Hierbij spreken we eerder van enkele centimeters dikte. Het polyester plamuur verhardt bijzonder snel waardoor de volgende stap in je bouwproject snel kan volgen. Wanneer je een BPO-pasta toevoegt, verhardt het nog sneller.

Krijg advies van de specialisten

Weet je niet zeker of je het polyester plamuur van Vosschemie Benelux kan gebruiken? Dan neem je gewoon contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag uitgebreid over het product en verwijzen je door naar de beste mogelijkheden in jouw geval. Wanneer je een bestelling plaatst kun je rekenen op een snelle bezorging aan het opgegeven adres. Kies een van de veilige betaalmethode en profiteer van het gemak van online winkelen. Bij Vosschemie Benelux staat het werkgemak van de klanten altijd voorop. Twijfel daarom zeker niet om gebruik te maken van het voortreffelijke materiaal van deze specialist.

https://www.vosschemie-benelux.com/nl/