Welke lamellen of vouwgordijnen op maat maken jouw interieur af?

Als je kiest voor lamellen of vouwgordijnen op maat als raamdecoratie, heb je volop keuze in kleur en materialen. Daarnaast heb je ook de keuze voor horizontale of verticale lamellen. Het maken van deze keuzes kan lastig zijn en daarom is het fijn als er een kundig iemand met je mee kan kijken. Deze kennis vind je bij BD Atelier. Maak een afspraak voor jouw raamdecoratie en in een bezoek bij je thuis bespreek je uitgebreid welke lamellen of andere gordijnen het beste bij jouw huis en smaak passen. Door de ruime ervaring van Barbara Doms van BD Atelier kan zij jou helpen de raamdecoratie te vinden die een extra toevoeging geeft aan jouw interieur.

Verschillende materialen voor lamellen op maat

De lamellen op maat van BD Atelier kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Zo kan je kiezen voor horizontale lamellen gemaakt van tropisch hout of van aluminium. Hout geeft een extra warme sfeer aan je huis, waar aluminium meer modern oogt. Zo hebben beide materialen hun eigen voordelen. Hebben verticale lamellen jouw voorkeur, dan heb je keuze uit andere materialen. Deze lamellen worden namelijk gemaakt van textiel, pvc of aluminium. Ook fijn is de mogelijkheid om te kiezen voor verduisterende lamellen. Dat maakt ze ook geschikt voor ruimtes zoals slaapkamers.

Een volledig aanbod aan raamdecoratie

Bij BD Atelier vind je natuurlijk niet alleen maar lamellen. Ook de meest prachtige vouwgordijnen op maat kan je laten maken door dit atelier. Daarnaast zijn er verschillende gordijnen zoals rolgordijnen, overgordijnen of voiles verkrijgbaar. Bij de gordijnen is er volop mogelijkheid om ze geheel eigen te maken. Kies bijvoorbeeld voor een vlinderplooi, zeilringen, een wave of een enkele plooi. Met alle verschillende mogelijkheden slaag je voor alle raamdecoratie in je gehele huis beslist bij BD Atelier. Kijk voor meer informatie over lamellen op maat, vouwgordijnen op maat of alle andere mogelijkheden op de website.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.