Tuin info
Image default
Aanbiedingen

Vouwdozen op maat

Vouwdozen op maat zijn kartonnen dozen die speciaal voor een bepaald product of producten worden gemaakt. Deze dozen worden op maat gemaakt en kunnen in verschillende maten en vormen worden geproduceerd. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden over vouwdozen op maat:

  • Hoe worden vouwdozen op maat gemaakt?
    Vouwdozen op maat worden gemaakt door middel van diverse machines die moeten worden ingesteld voordat de dozen kunnen worden geproduceerd. Deze machines hebben voordat ze zijn ingesteld een aantal vellen nodig om de juiste instellingen te krijgen.

Het bestellen van Vouwdozen op maat is zeer gemakkelijk op de site van 123Dozen op Maat. 

Bij het bestellen van een vouwdoos op maat, moet u op diverse aspecten letten zodat u de ideale doos op maat ontvangt! Dit zijn de stappen die u kunt volgen zodat het zo soepel mogelijk verloopt. 

1. Kies het type vouwdoos dat u wilt bestellen. Ons aanbod bestaat uit Amerikaanse Vouwdozen, de fefco 201, fefco 201, fefco 203 en Wikkeldozen

2. Geef de gewenste afmetingen op, inclusief de lengte, breedte en hoogte in milimeters. 

3. Kies het gewenste aantal stuks u wilt van de vouwdozen. 

4. Kies het gewenste materiaal voor de vouwdoos, zoals enkel of dubbel golfkart. 

5. Tot slot moet u een kleur kiezen, wij hebben bruin-bruin en bruin-wit. Als u geïnteresseerd bent in een andere kleur, dan kunt u contact met ons opnemen en kijken we graag naar de mogelijke opties. 

6. Plaats uw bestelling van Vouwdozen op maat. 

7. Betaal gelijk voor uw bestelling of betaal binnen 14 dagen via factuur. 

Het is belangrijk om de juiste afmetingen en het juiste type vouwdoos te kiezen om ervoor te zorgen dat uw producten veilig en beschermd zijn tijdens het transport. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf dat vouwdozen van goede kwaliteit levert en een snelle levering biedt. Uiteraard valt 123Dozen op Maat onder deze verwachtingen en wij bieden u vakmanschap van de hoogste kwaliteit. 

 

https://www.123dozenopmaat.be/