Voeding van alleen de allerhoogste kwaliteit voor uw schapen en ander vee

U zoekt de juiste voeding voor uw schapen. U wilt de beste voeding kopen die er is voor uw dieren. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor de kwalitatieve voeding van Gedizo Trading. Zij bieden verschillende soorten hoogwaardige voeding voor schapen, koeien, paarden, herten, geiten, varkens, kippen, rosékalveren en ander vee. Het aanbod is erg ruim en van zeer goede kwaliteit. Zo bent u bij deze specialist aan het juiste adres voor snijmais, MPB-mix, Lucerne-mix, Kippen lucerne, perspulp en bierbostel. Al de voeding wordt verpakt in luchtdichte verpakkingen en geleverd in onder andere Polen, Frankrijk, België, Duitsland, Zweden, Koeweit, Jordanië, Saoedi-Arabië en Denemarken. Kiest u ook voor de gezonde dierenvoeding van Gedizo Trading?

Strooisels en verschillende voeding voor schapen en vee van hoge kwaliteit

Naast dat u op zoek bent naar voeding voor uw schapen, koeien of ander vee, wilt u ook een bepaald soort strooisel kopen. U wilt dit bij een specialist kopen, zodat u zeker weet dat de producten van hoge kwaliteit zijn. U vindt deze strooisels van hoogwaardige kwaliteit bij een specialist als Gedizo Trading. Zij bieden vier soorten strooisels: verpakt stro, zaagsel, vlas en houtvezel. Deze strooisels kennen allemaal voor- en nadelen. Zo is vlas heel erg prettig omdat dit materiaal geheel stofvrij is en geen irritaties van de luchtwegen veroorzaakt. Houtvezel is weer een prettig materiaal omdat u er een volumineus ligbed voor uw dieren mee creëert. Welke strooisels passen het beste bij uw vee?

Zeker van veilige voeding voor uw schapen of vee door een GMP Certificering

Uw schapen of ander vee verdient de beste voeding die er maar bestaat. Daarom is het verstandig om voeding te kopen bij een ervaren bedrijf met een GMP Certificering. Gedizo Trading is zo’n bedrijf. De GMP-code geldt voor het vervoer van diervoeding. Daarnaast zijn er nog een aantal aparte aanvullingen van deze code zoals de GMP+ -standaard. Dit bevat alle onderdelen van ISO-9001-NORM en de HACCP-criteria. De GMP-standaard waarborgt de veiligheid en kwaliteit van diervoerders en voedermiddelen op een aantal niveaus, zoals systeem, proces en product. Daarnaast is Gedizo Trading ook Securefeed gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u veilig dierenvoeding voor uw dieren koopt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.