Toiletstoel niet goed? U heeft in no-time een nieuwe!

Het is vervelend als u een toiletstoel bestelt die uiteindelijk niet blijkt te passen of die niet comfortabel zit. Het zou nóg vervelender zijn als u lang op een nieuwe moet wachten. En misschien nog belangrijker, bij producten zoals een toiletstoel of rollator, moet het artikel comfortabel genoeg zijn, zodat u er veel gemak aan kunt beleven. Daarom heeft u bij de webshop in thuiszorgartikelen, genaamd Zorgthuiswinkel.nl, 14 dagen bedenktijd. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan stuurt u na het invullen van het retourformulier het product gewoon weer retour, waarna het orderbedrag en de verzendkosten op uw rekening terug worden gestort.

Betaal uw toiletstoel via iDEAL, PayPal, Bankcontact of via een link per e-mail

Een toiletstoel koopt u tegenwoordig met hetzelfde gemak gewoon online. Sterker nog, het wordt een stuk makkelijker dankzij de verschillende handige betaalopties. Ontvang een link per e-mail, nadat het team telefonisch de bestelling met u door heeft genomen. Of bestel artikelen zoals een toiletstoel eenvoudig, gemakkelijk en snel via de webshop. In dat geval kiest u uit verschillende veilige betaalmethodes, zoals Bankcontact, PayPal en iDEAL. En plaatst u een bestelling voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen al thuis! Dit omdat het grootste deel van het online aanbod uit eigen voorraad wordt geleverd. Wilt u graag weten of u het product over een paar dagen al in huis kunt hebben? Bel in dat geval even naar de klantenservice.

Lees de volledige specificaties van de toiletstoel in de zorgfolder

Voordat u een toiletstoel koopt is het aan te raden om eerst de specificaties door te lezen. Dan weet u zeker dat stoel geschikt voor u, en voor uw toilet is. Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw toiletstoel? Bijvoorbeeld de kleur, het materiaal of de hoogte? Laat het weten aan het team van Zorgthuiswinkel.nl en u ontvangt een passend advies over welke toiletstoel het beste aansluit op uw wensen. Bestellen? Dat doet u eenvoudig en snel online in de webshop, of u vult het online bestelformulier in. Zodra uw voorkeur niet uitgaat naar het plaatsen van een online bestelling, staan wij u graag telefonisch te woord, om op deze manier de bestelling voor u te plaatsen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.