Tuin info
Image default
Tuinontwerp

Thuis kweken?

Altijd al eens thuis jouw groente en fruit willen kweken? Het is mogelijk met de kweektenten van de kweektent-specialist.nl

Om er voor te zorgen dat jouw kweek een succes wordt, is het van belang dat jij je kweekruimte op orde hebt, je over de juiste spullen beschikt en je deze op de juiste wijze gebruikt en installeert in jouw kweek omgeving.

Welke tent moet ik kiezen?

Omdat niet iedereen de kennis in huis heeft om zelf zijn complete kweekruimte samen te stellen, is het ook mogelijk om een kant en klare set te kopen “plug and play”!

Er zijn verschillende soorten merken en maten kweektenten op de markt. Hierdoor is er voor bijna iedereen wel een keuze te maken.

Bij veel leveranciers van de producten is het ook mogelijk om de aangeboden sets te wijzigen voor bijvoorbeeld een ander product, hierbij kunt u denken om een andere lamp of transformator waar jij bekender mee bent.

Een goede kweekruimte moet minstens over de volgende producten beschikken om het klimaat en dus ook je gewas goed beheersbaar te maken.

  • Kweektent.
  • Zelfbouwsets (kweeklampen, transformator en bulb (lamp).
  • Afzuiging.
  • Filters.
  • Thermo- en hygro meters.

Verder zijn er nog een aantal zaken nodig als luchtslangen en divers aansluit materiaal.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de hierboven genoemde producten, dan adviseren wij om een kijkje op de website te nemen en naar de mogelijkheden te kijken.

http://www.kweektent-specialist.nl