Party all night long tijdens de speciale groepsreizen voor jongeren

Staat een legendarische zomervakantie bovenaan jouw wishlist? Zo een trip waar je de rest van je leven met weemoed aan terugdenkt vanwege alle toffe avonturen die je hebt meegemaakt? Dan is dit je geluksdag, want Summer Bash maakt het allemaal voor je mogelijk! Deze reisorganisator is gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren in verschillende leeftijdscategorieën. Zo heb je fantastische reizen voor YoungPlus (15-17+), Youth (16+) en X-Cape (18-21+) zodat je altijd met like-minded people op stap bent. Sta jij open voor nieuwe ervaringen? Bekijk dan de verschillende reizen!

Maak een keuze uit de vele bestemmingen voor jouw perfecte vakantie

Ben je nog niet vaak van huis geweest en wil je voor de eerste keer een van de groepsreizen binnen Europa maken samen met andere jongeren van jouw leeftijd? Dan heb je genoeg keuze om een prachtige bestemming te vinden! Denk aan Sunny Beach in Bulgarije, El Arenal op Mallorca, Lloret de Mar in Spanje – allemaal reizen waar lol, vrienden én feesten de kernwoorden zijn! Zeker El Arenal is de party-omgeving waar je u tegen zegt. Naast de langgerekte stranden waar je op je gemak uitkatert van de avond ervoor heb je ook de mogelijkheid om prachtige natuurgebieden te ontdekken als je daar klaar voor bent. Op de boulevard word je door de vele proppers altijd aangesproken als Helmut en sta je samen met je duizend beste vrienden cocktails te drinken in MegaPark, onder het genot van de beste Duitse schlagermuziek van het moment. Een ding is zeker: feest is gegarandeerd.  

Boek jouw reis voor een van de vakanties

Is de zomervakantie voor jou al helemaal volgepland, maar vind je de groepsreizen die Summer Bash organiseert voor jongeren echt het einde? Bekijk dan ook zeker eens de verschillende wintersport-, ontdekkings- en surfreizen die zij nog aanbieden over de hele wereld. Deze zijn perfect om na de blok je resultaten te vieren (of het feit dat je ze nog niet weet…), maar ook voor de andere vakanties gedurende het jaar. Op de website vind je alle reizen inclusief de huidige regels omtrent COVID-19. Maak herinneringen voor het leven op veilige en verantwoorde wijze! #FunFriendsParty

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.