Moet u asbest golfplaten laten verwijderen? Laat dan gelijk uw bedrijfspand renoveren!

Wanneer er asbest golfplaten in uw pand verwerkt zijn, kan het verstandig zijn om uw hele bedrijfspand te renoveren. Op die manier zorgt u voor een prachtig resultaat. Of u nu een renovatie van een oud grachtenpand wenst te verwezenlijken of een kantoor van zo’n 40 jaar oud een upgrade wilt geven; bij de professional zoals Elegast is vrijwel alles mogelijk. Wilt u uw magazijn, werkplaats loods of bedrijfspand renoveren? Neem hiervoor contact met het team op. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. 

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Laat u gevelrenovatie door Elegast uitvoeren, dan is een grote renovatie niet per se nodig. Soms kan het genoeg zijn om alleen het aanzicht van het bedrijfspand te veranderen. Kies dan voor een gevelrestyling. Hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.

Gaat u uw gevel of dak van uw bedrijfspand renoveren en asbest golfplaten verwijderen?

Als u uw bedrijfspand wilt laten renoveren, hoeft dat niet veel tijd te kosten. Zelfs wanneer er asbest golfplaten in het gebouw verwerkt zijn, verwijderen professionals het materiaal met het grootste gemak. Een totaal ander aanzicht van uw bedrijfspand hoeft echt niet zoveel tijd te kosten. Het nodige sloopwerk kunt u vergeten; een gevelrenovatie of dakrenovatie is dé uitkomst als u binnen een korte tijd een andere uitstraling wilt van uw gevel. Een bedrijfspand renoveren laat u doen door Elegast. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbesthoudende golfplaten zorgvuldig gedemonteerd en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.