Met een waterbed van deze beddenspecialist slaapt u als een roosje

Naast voor een standaard bed, bent u bij de beddenspecialist ook aan het juiste adres wanneer u bijvoorbeeld een water- of gelbed wilt bestellen. U heeft bij dit soort bedrijf vaak keuze uit diverse modellen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van zo’n gel- of waterbed? Het geeft een relaxte houding, een aangename temperatuur en u slaapt dieper. Daarnaast woelt u minder en biedt het stabieler slaapcomfort door de stabilisatielagen. Het is hierdoor een aanrader voor onrustige slapers en koukleumen. Er bestaan diverse soorten watermatrassen: MONO en DUAL. Bij MONO is het een doorlopend matras. Wanneer u voor DUAL kiest, slapen u en uw partner op een apart matras. Het verschil tussen water- en gelmatrassen is dat de stablisatiefiberlagen bij het gelmatras zijn vervangen door een speciale gel. Deze kunt u achteraf dunner of dikker maken.

Welk dekbed past het beste bij u? De beddenspecialist adviseert u graag

Wist u dat u ook voor dekbedden terechtkunt bij een beddenspecialist? Sterker nog, u heeft keuze uit een uitgebreid aanbod aan materialen. Ga bijvoorbeeld voor een dekbed van dons. Dan bestaat uw dekbed meestal uit eenden- of ganzendons gemengd met veertjes. Het voordeel van dit dekbed is dat het een minimumgewicht kent en een maximum aan isolatie. Daarnaast kent het materiaal een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Gaat u voor wol? Dan profiteert u van de warmte in de winter en koelte in de zomer. Daarnaast neemt het veel vocht op en door de lanoline heeft het een heilzame werking op gewrichten en spieren. Ook heeft u bij de beddenspecialist keuze uit: synthetische materialen, kasjmier, kamelenhaar, katoen en wildzijde.

Boxsprings koopt u gemakkelijk en snel bij de beddenspecialist

Gaat u een nieuw bed kopen? En wordt het een boxspring? Deze schaft u natuurlijk aan bij een echte beddenspecialist. Hiervoor moet u echt eens langsgaan bij Slaapcenter Verweijen. Deze beddenspecialist is u uitstekend van dienst bij de aankoop van een nieuwe boxspring. Een boxspring bestaat uit een goed ventileerde bodemplaat met een isolatielaag. Hierop zijn hoogwaardige staaldraad veren gemonteerd met daarop een juten drukverdeler. Dit geheel wordt afgedekt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof. Het is de perfecte basis voor uw matras en geeft uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. De boxsprings van deze beddenspecialist bestaat uit 100 procent natuurlijke materialen. Hierbij moet u denken aan paardenhaar, wol en katoen. Deze geven het lichaam de juiste en meest comfortabele ondersteuning. Wilt u advies bij aankoop van uw boxspring? Ga dan langs bij de beddenspecialist.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.