Tuin info
Image default
Tuin verlichting

Kweekverlichting webwinkel

Bent u op zoek naar een webwinkel waar u kweekverlichting kunt kopen? De naam zegt het al, dan kunt u terecht bij Kweekverlichting.nl. Hier vindt u voor vrijwel alle kweekruimtes een geschikte lamp. U kunt kiezen uit alle soorten verlichting om te kweken, bijvoorbeeld led, HPS en inductielampen bijvoorbeeld. Naast kweeklampen vindt u hier ook de nodige accessoires en informatie voor het starten van uw kweek. Neem gerust een keer contact op met onze kweek experts en we helpen u op weg naar de juiste spullen.

Complete Kweeklampen

De meest populaire keus zijn de complete led kweeklampen uit ons assortiment. Deze lampen zijn erg zuinig en ook nog eens eenvoudig in het gebruik. Een led kweeklamp is in vele vormen te bestellen, zo zijn er ufo’s en spextraboxen bijvoorbeeld bekijk het eens op uw gemak.

Zelf een set samenstellen

Naast complete led kweekverlichting vindt u in onze collectie ook enkele HPS lampen met bijpassende accessoires. U kunt een HPS eenvoudig aansluiten op een reflector m et fitting. Om uw lamp op de stroom aan te sluiten wordt er altijd gebruik gemaakt van een ballast (ook wel vsa genoemd).

Koop uw kweeklamp eenvoudig en snel

Als u op zoek bent naar een webwinkel om uw kweeklamp eenvoudig en snel te kopen dan bent u bij onze webwinkel aan het juiste adres. Een ruime collectie aan kweeklampen, accessoires en het wordt ook nog eens gratis bezorgd! Op alle producten krijgt u bovendien twee jaren garantie waardoor u met een gerust hart kunt kweken. Mist u nog een product in ons assortiment of heeft u nog vragen over een bepaald product? Neem dan even contact op en we helpen u direct.

http://www.kweekverlichting.nl/