Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Jacuzzi goed voor lijf en leden

Zoals u wellicht al weet is het heerlijk vertoeven in een Jacuzzi. Maar wist u dat een Jacuzzi of bubbelbad meer biedt dan plezier en ontspanning? Uit verschillende onderzoeken van de laatste jaren is vastgesteld dat een Jacuzzi tal van positieve effecten heeft op de gezondheid. Zo biedt dit wellnessproduct verlichting bij verschillende pijnen en is het ook voor uw mentale gezondheid een uiterst effectief product.

Tegenwoordig heeft men een druk bestaan. Denk aan een druk werkleven maar ook het sociale leven vergt steeds meer van uzelf. Op tijd ontspanning nemen en een goede balans vinden tussen alle drukte is van belang voor een goed functioneren. Echter is dit in de praktijk toch lastiger dan men denkt. Men komt nauwelijks nog toe aan een moment van echte rust. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 75% van alle dokter bezoeken gerelateerd zijn aan stress.

Gelukkig bestaan er tal van producten en mogelijkheden die stressverminderend werken. Een Jacuzzi is hier een mooi voorbeeld van. Een uniek (wellness) product dat volledige ontspanning geeft voor uw lichaam en geest. Lekker relaxen en genieten van het warme water en de masserende jets die uw lichaam een diep doordringende massage geven.

Zoals gezegd heeft een bubbelbad ook een zeer positief effect op uw gezondheid en welzijn. Zo hebben mensen met reuma en artritis of mensen met pijn de ledematen positieve resultaten geboekt bij een sessie in dit warmwater bad. Het warme water in het bad zorgt namelijk voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop optimaal stimuleert. Deze vermindering van druk op uw spieren zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen. Hierdoor wordt de pijn in uw lijf tot bijna 100% gereduceerd. Het is dan ook niet voor niets dat therapeuten mensen met dergelijke klachten aanraad eens in een Jacuzzi te stappen.

 

http://www.sunspabenelux.nl