Tuin info
Image default
Tuin onderhoud

Hovenier in Brugge door offertevergelijking

Mevrouw Willems vond door gebruik te maken van vindHovenier.be een hovenier in Brugge tegen een zeer scherpe prijs. Heel aardig van haar, stuurde ze ons hierover een berichtje om ons te bedanken voor de gratis offerte vergelijkingsdienst. Ze schreef in haar berichtje:

Na versturing van het aanvraagformulier voor hovenier offertes op jullie website, kreeg ik al snel diverse offertes toegestuurd. Het was op deze manier zeer gemakkelijk om de hoveniers te vergelijken op verschillende offerte onderdelen, en zo vervolgens te kiezen voor de hovenier die het best aansluit op wat ik graag wou. Daarnaast was het ook fijn dat alle offertes afkomstig waren van hoveniers uit de omgeving van Brugge, hierdoor betaalde ik namelijk minder aan voorrijkosten.

Ik heb die dag nog een afspraak gemaakt met de hovenier om een groot deel van mijn tuin opnieuw te laten aanleggen. Via jullie website kun je op een gemakkelijke en snelle manier aan een scherp geprijsde vakman uit de regio komen, en dat ook nog eens geheel gratis!

 

Bedankt daarvoor,
L. Willems, Brugge.

 

We bedanken mevrouw Willems voor haar leuke bericht en zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het vinden van een geschikte hovenier voor haar. We kijken er naar uit om wellicht in de toekomst haar ook van dienst te zijn bij het zoeken naar offertes voor een vakman uit een ander vakgebied.

 

Wilt u ook eenvoudig diverse hovenier offertes met elkaar vergelijken?

Vul dan gratis en vrijblijvend het hovenier offerte formulier in en kies zo vervolgens voor de hovenier met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

http://www.vindhovenier.be/hovenier-brugge/