Tuin info
Image default
Mode en Kleding

Het perfecte trouwpak kopen bij dé expert in Utrecht

Een trouwpak aanschaffen is een hele opgave. Het gaat immers wel om de outfit die u draagt op de mooiste dag van uw leven. Dus wilt u er netjes uitzien en een stijlvol pak dragen dat perfect past. Maar waar vindt u het perfecte pak? Bij Veltman Liesting slaagt u gegarandeerd. Deze kledingzaak verkoopt al sinds 1898 herenmode van hoge kwaliteit. U vindt er diverse merken en heeft keuze uit maar liefst 300 verschillende soorten stoffen. Bovendien geven de professionele medewerkers u graag deskundig en persoonlijk advies. Zo vindt u een pak in de stijl die bij u past. Kom dus ook uw trouwpak kopen bij dé specialist in hartje Utrecht.

Keuze uit een grote collectie trouwpakken

De kledingcollectie van Veltman Liesting is zeer divers en wordt regelmatig aangevuld en veranderd. Of u nu een klassiek trouwpak of een modern trouwkostuum wilt kopen, deze kledingzaak in Utrecht heeft het allemaal. Ook kunt u er eindeloos variëren met kleuren, stoffen, stijlen en knopen. Zo stelt u precies het trouwpak samen dat aan al uw wensen voldoet. Bovendien heeft Veltman Liesting maar liefst acht keer per jaar een nieuwe collectie. Wanneer u dus hier uw trouwpak koopt, weet u zeker dat uw trouwoutfit naadloos aansluit bij de actuele modetrends en perfect past bij de huidige weersomstandigheden.

Een pak op maat mét bijpassende schoenen

Natuurlijk wilt u zeker weten dat u er netjes bij loopt op de grote dag. Daarom maakt Veltman Liesting graag uw trouwpak op maat. Vroeger werd een kledingstuk op maat gemaakt met een handgetekend sjabloon, maar tegenwoordig worden hier de nieuwste computertechnieken voor gebruikt. Door een efficiënte verwerking worden de kosten zover gereduceerd dat u een pak op maat krijgt tegen dezelfde prijs als een kledingstuk uit de winkel. Daarnaast kunt bij deze herenmodezaak ook uw eigen trouwschoenen ontwerpen. Met een digitaal ontwerpsysteem ontwerpt u de schoenen die perfect passen bij uw trouwkledij. Veltman Liesting is dus dé plek in Utrecht waar u uw trouwpak én alle bijhorende accessoires kunt kopen.

https://veltmanliesting.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit kan NIET vergeten worden op reis

Een mode opleiding volgen doet u bij deze expert

Energetix magneetsieraden met een helende werking