Tuin info
Image default
Tuin meubilair

Hangmat in de tuin

 

Veel vragen die we krijgen over hangmatten gaan over ophangen. Wat is de benodigde ruimte, wat is de benodigde afstand tussen de ophangpunten, hoe hoog moeten de ophangpunten zijn,  etc ? Natuurlijk is er een verband tussen de hoogte van de ophangpunten en de afstand tussen de ophangpunten. Zie onze blog,  onderwerp ophangen voor meer informatie.

Echter het mooiste is als je je hangmat in de tuin kunt hangen tussen twee bomen. Hier hebben we natuurlijk in principe te maken met dezelfde vraagstelling afstand en hoogte ophangpunten.

Heb je geen geschikte bomen in de tuin en is het ook lastig ergens ophangpunten te maken dan kun je altijd kiezen voor een hangmatstandaard. Hiervoor heb je op een terras of grasveld natuurlijk wel de nodige ruimte nodig. Voordeel van een standaard is bovendien dat je hem eenvoudig kunt verplaatsen zodat je in of uit de zon kunt liggen al gelang je voorkeur.

Ieder geval zijn er genoeg mogelijkheden om een hangmat zowel in een grote of kleine tuin op te hangen. Gebruik je fantasie en besef dat met een paar lange touwen heel veel mogelijk is.

Vindt alle mogelijkheden en informatie overt hangmatten op onze site. Wij verkopen onze hangmatten in heel Europa via onze Duitse, Engelse, Franse, Italiaanse en Nederlandse site. Voor wat betreft Mexicaanse hangmatten zijn we zelfs de  grootste verkoper in Europa.

Naast hangmatten kunt u bij onze ook terecht voor Mexicaanse dekens. Heerlijk om s’avonds in je bloemrijke tuin te zitten met een Mexicaanse dekentje over je benen !!

 

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl