Hang- en sluitwerk

Met betrouwbaar hang- en sluitwerk heeft u lang plezier van uw glazen ramen, deuren, puien, en planken. A&A kiest scharnieren, glasbeslag en deurgrepen van de beste kwaliteit en werkt daarom alleen met A-merken.

Hang- en sluitwerk van Dorma

Dorma streeft naar perfectie in combinatie met design en functionaliteit. Dorma vervaardigt en levert niet voor niets hang- en sluitwerk voor en aan luchthavens, stadions, hotels en kantoorgebouwen. Denk daarbij aan beslag voor mobiele scheidingswanden. Dorma biedt een uitgebreid scala aan hang- en sluitwerk met slimme ontwerpen, die zowel fraai, handzaam, comfortabel en veilig zijn.

Hang- en sluitwerk van Casma Benelux

Casma Benelux levert innovatieve systemen in de Benelux. Casma Benelux fabriceert hang- en sluitwerk voor enkele en dubbelwerkende glazen deuren, schuifdeur- en vouwdeursystemen, grepen en toegangscontrole, inloopdouches, douche- en interieurbeslag, montageprofielen en railingsystemen, beslagsets, afstandhouders en een uitgebreid assortiment aan glasbenodigdheden zoals gereedschappen.

Hang en sluitwerk van KL® Megla

KL® Megla hang- en sluitwerk kenmerkt zich door de degelijke Duitse kwaliteit. KL® Megla maakt hang- en sluitwerk alleen van de hoogste en beste kwaliteit. Ze stellen nog striktere normen dan de geldende Europese norm en hun producten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. Uit de testen bleek dat hun producten vijf keer langer meegaan dan door de Europese norm is opgelegd. Dat is omgerekend pakweg twee keer een mensenleven.

Hang- en sluitwerk van Stremler

De Belgische glasbeslagspecialist Stremler fabriceert beslag voor douches, schuifdeuren, binnendeuren en vitrines. Ook maakt Stremler glasklemmen, deurgrepen en automatische schuifdeursystemen.

Hang- en sluitwerk A&A Glashardware

Naast glas levert A&A ook glashardware. Op een aparte site staat het hele assortiment aan hang- en sluitwerk van A&A. A&A glashardware levert onder andere scharnieren, deurknoppen, deurgrepen, komgrepen, glasklemmen, plankendragers, U-profielen, stabilisatorstangen en spatstrippen. De onderdelen zijn zowel in chroom als in RVS verkrijgbaar. Al het hang- en sluitwerk is via de website te bestellen.

http://www.aaglashandel.nl/Glas-Producten/Glasbenodigdheden-Hang-en-sluitwerk/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.