Gezonde en sterke heesters van de boomkwekerij in Zundert

Bent u op zoek naar een prachtige sierheester voor op uw plantsoen? Dan gaat u waarschijnlijk langs de boomkwekerij in Zundert. Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers zorgen naast de uitgebreide keus in het assortiment, dat alle planten zo veel mogelijk zonder chemische stoffen zijn gekweekt. Maar waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd

Wat is de reden dat u op zoek bent naar een specialistische boomkwekerij in Zundert? Wilt u bewortelde stekken of prachtige sierheesters? Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers helpt u bij het maken van de juiste keuze. Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers is men gespecialiseerd in het vermeerderen en opkweken van (sier)heesters en in het kweken van bos- en haagplantsoen. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de boomkwekerij in Zundert!

Boomkwekerij in Zundert is gespecialiseerd in het opkweken van (sier)heesters

Voor een prachtige volle containerplant maakt u gebruik van de sierheesters als de basis. Dit plantgoed begint bij een gespecialiseerde boomkwekerij in Zundert, Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers, als een gewortelde stek. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde (sier)heesters te kopen bij de Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.