Een storing aan uw intercomsysteem wordt 24 uur per dag verholpen

Als u uw pand op de juiste manier wilt beveiligen, is het verstandig om een audio intercomsysteem te installeren. Mocht er een storing zijn, dan brengt dit een aantal problemen met zich mee. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

U laat toch ook een intercomsysteem installeren door een vakkundig en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring? Zo weet u zeker dat het product op de juiste manier wordt geïnstalleerd in uw woning of bedrijfspand. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

Het intercomsysteem is er in veel verschillende vormen

Kiest u ook voor een audio intercomsysteem? Zo identificeert u gemakkelijk wie er bij u voor de deur staat. Met één druk op de knop opent u de voordeur voor als u iemand binnen wilt laten. Wat dit systeem kenmerkt, is de eenvoud hiervan. Wist u echter dat er naast het audio intercomsysteem ook nog verschillende andere systemen zijn? Bij het installatiebedrijf Fontein Elektrotechniek heeft u een veelzijdige keuze. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een intercomsysteem met een zwart-wit monitor of zelfs met een kleurenmonitor. Ook als u gaat voor een audio intercomsysteem heeft u keuze uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om een toestel met hoorn te bestellen maar ook zonder hoorn. Weet u al wat voor intercomsysteem u kiest?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.