Een mantelzorgunit is een praktische én stijlvolle oplossing

Een mantelzorgunit is handige hedendaagse oplossing om uw geliefden op gevorderde leeftijd een fijn thuis te bieden. Het is trouwens een stijlvolle oplossing. Want bij RSP Recreatiebouw richt u de mantelzorgwoning aanbouw geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.

Geniet alle seizoenen van de mantelzorgunit

Uw ouders of schoonouders moeten natuurlijk alle seizoenen van het jaar optimaal kunnen genieten in de mantelzorgunit. Daarom bouwt de specialist gepatenteerde Recreatie Sandwich Panelen op het dak. Hierdoor wordt niet alleen een hoge constructiestijfheid gerealiseerd, maar ook een zeer hoge isolatiewaarde. Zo is er het hele jaar door sprake van een aangename atmosfeer. In de winter is het heerlijk warm en in de zomer is het koel. RSP Recreatiebouw is het enige bouwbedrijf die mantelzorgunits met het energielabel A aanbiedt. U gunt uw vader, moeder of schoonouders toch ook enkel de beste kwaliteit? Bekijk de mogelijkheden van de specialist en laat uw voorkeuren weten.

De specialist bouwt voor u de mantelzorgunit op maat

Heeft u plannen om een mantelzorgwoning te laten bouwen voor een belangrijk persoon, zoals uw vader, moeder of schoonouders? Dan weet u in gedachten vast al hoe de mantelzorgunit eruit moet komen te zien? Wat vindt u belangrijke aspecten, waar moet de mantelzorgunit gebouwd worden en hoe groot moet deze ongeveer worden? Plan een kennismakingsgesprek in bij RSP Recreatiebouw en maak uw wensen kenbaar. Aan de hand van uw wensen, eisen en verwachtingen wordt de mantelzorgunit in eigen fabriek geheel op maat gemaakt. Wist u trouwens dat u altijd 10 jaar garantie ontvangt zodra u gebruikmaakt van de totale service? In de loop der tijd heeft de specialist ontdekt dat goed onderhoud essentieel is voor het behouden van de waarde en rendement. U wilt toch ook dat uw ouders of schoonouders optimaal genieten van de mantelzorgunit?

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.