Een kussen op maat is toepasbaar voor diverse situaties

Wanneer u een kussen op maat laat maken, kunt u natuurlijk gaan voor speciale zittingen in uw loungehoek. Wist u bijvoorbeeld dat u ook kussens op maat kunt laten maken voor buitenmatrassen, caravankussens en bootkussens? En wat dacht u van waterdichte kussens voor dagelijks gebruik op strandstoelen, in een beachclubs of gewoon in uw achtertuin.  Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Het team van Kussen Allure mag zich met recht een ware specialist noemen op het gebied van kussens. Dankzij het maatwerk door Kussen Allure zijn de mogelijkheden die dit bedrijf biedt eindeloos. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.

Wat voor kussen wilt u op maat laten maken?

Bij het bestellen van tuinkussens, is het belangrijk dat u voornamelijk let op zitcomfort. Zeg nu zelf, het zitcomfort is toch uw hoofdreden voor het kopen van kussens? Pijnklachten aan de rug worden hiermee voorkomen en een fijn zitcomfort bevorderd. Bij Kussen Allure bestelt u diverse kussens op maat. Snel, eenvoudig en kwalitatief hoogstaand. Daarom heeft u hier niet alleen de keuze uit verschillende modellen zitkussens. Sierkussens, trapezium, plofkussens en rugkussens behoren ook tot het assortiment. En een kussen is pas een goed kussen als u deze ook nog op maat kunt laten maken. Dat gaat bij de kussenspecialist heel eenvoudig! Vul, nadat u een model uit heeft gekozen, de lengtemaat, breedtemaat en hoogtemaat in en uw kussen is klaar om gemaakt te worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.