Dierencrematorium biedt diverse vervoersmiddelen aan

Is uw huisdier overleden? Gecondoleerd. Wist u dat u uw overleden huisdier op verschillende manieren kunt ophalen of brengen? Breng bijvoorbeeld uw hond, kat of cavia tijdens de openingstijden van de receptie, met of zonder afspraak. Als uw huisdier langdurig ziek was en een spuitje heeft moeten krijgen bij de dierenarts kan uw huisdier worden opgehaald bij de dierenarts. En ten slotte kan het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uw huisdier bij u thuis ophalen of laten brengen door de dierenambulance. Welke manier van halen of brengen prefereert u? Geef het door en er wordt gezorgd voor gepast vervoer van of naar het dierencrematorium. Een gepast afscheid: dat wilt u toch het liefste?

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

Neemt u afscheid van uw hond die jarenlang uw trouwe viervoeter was? Of misschien van uw konijn of vogel? In alle gevallen bent u van harte welkom bij de begraafweide en asweide van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Een dierencrematorium in een landelijke omgeving

Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. staat voor een boerderij tot een crematorium. Het is een landelijke, groene en rustige omgeving waar u met uw dierbaren kunt rouwen. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvol afscheid en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.