De voordelen van een elektrische bedrijfswagen

Overweegt u om een elektrische bedrijfswagen te nemen? Of u nu een werknemer bent of een ondernemer die overweegt om elektrische bedrijfswagens aan te bieden als leaseauto, deze soorten auto’s bieden een hoop mogelijkheden. Ten eerste, niet onbelangrijk, op financieel vlak. Elektrische auto’s kosten minder in vergelijking met wagens die gebruik maken van andere brandstoffen. Tevens kan het u een belastingvoordeel opleveren.

Maar ook op maatschappelijk vlak scoort u punten. Een elektrische bedrijfswagen is beter voor het milieu. Deze auto’s stoten minder CO2 uit en verbruiken, logischerwijs, geen benzine of diesel. Door te kiezen voor een elektrische auto draagt u dus bij aan een beter milieu. Dit doet u niet alleen voor uzelf of de maatschappij. Ook klanten en business partners waarderen duurzame maatregelen. U kunt er op die manier ook profijt van hebben.

Als ondernemer kiezen voor een elektrische bedrijfswagen

Alhoewel op voorhand gedacht werd dat werknemers weinig tot geen interesse zouden hebben in een elektrische bedrijfswagen, bleek het tegenovergestelde waar. Elektrische auto’s zijn erg populair als leaseauto. Velen hebben inmiddels ook een laadpaal thuis, zodat ze er zeker van zijn dat hun accu vol is. Daarom is het ook voor u als ondernemer interessant om deze optie aan te bieden aan uw werkgevers.

Naast een laadpaal thuis zou u ook enkele laadpunten in de buurt van uw kantoor kunnen plaatsen. Dit is niet alleen fijn voor uw werknemers, maar ook voor klanten met een elektrische auto. Zij hebben waarschijnlijk een laadpaal thuis, maar ook op andere locaties kunnen zij het enorm waarderen als zij hun auto kunnen opladen. U scoort dus meteen punten bij een potentiële klant.

Geniet van het gemak

Of u nu een laadpaal thuis of voor op het werk overweegt, u kunt altijd terecht bij ChargePro. Niet voor niets wordt dit bedrijf vaak aangeraden middels recensies. Zij vinden voor iedereen een oplossing op maat.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.