Tuin info
Image default
Tuin verlichting

Complete kweekkast kopen

Zoekt u een goede manier om binnen een aantal plantjes te kweken? Overweeg dan eens om gebruik te maken van een complete kweekkast. Met een kweekkast kunt u onopvallend in een afgesloten ruimte een aantal plantjes laten groeien. De kasten zijn groot genoeg om ook de andere kweekbenodigdheden te kunnen plaatsen. Bestel nu bij Kweekkast.nl uw eigen kast en andere kweekspullen, naast kasten vindt u hier ook alle andere benodigdheden voor de ventilatie en verlichting bijvoorbeeld.

Diverse kweekkasten

U kunt kiezen voor een complete en een lege kweekkast in verschillende soorten en maten, er zijn zogenaamde bonanza en wing kweekkasten. De kasten variëren van 0,35 tot 2,5 vierkante meter, voldoende ruimte om tientallen planten te kweken!

Kweekbenodigheden

Naast een ruime keus aan lege en complete kweekkasten vindt u bij deze webwinkel ook de andere kweekbenodigheden om te starten met uw tuintje. Zo vindt u hier bijvoorbeeld kweeklampen, reflectoren, voeding en ventilatie onderdelen om uw kast helemaal af te maken. Voor het kweken van plannen in een complete kweekkast zijn er veel verschillende spullen nodig, weet u niet zeker wat u nodig heeft voor u kweek of heeft u een vraag over bepaalde benodigdheden? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie!

Prima service

Als u een bestelling voor een kweekkast of andere producten doet dan kunt u bij deze webwinkel rekenen op een goede service. Stel uw vragen gerust aan onze klantenservice en u krijgt altijd binnen een werkdag een reactie. Op alle producten krijgt u bovendien twee jaar garantie waardoor u er van uit kunt gaan dat u nog jaren kunt genieten van uw kweekkast.

http://www.kweekkast.nl/